-->
Fejléc Menü Pályázat Panorámakép Kiemelt hírek Hírdetmény Reklám Premade tartalom
VÉSZHELYZET
KórházKépBal
IsoKépJobb

Látogatási tilalom feloldása - Lakossági tájékoztató

Post-Covid ellátás lakossági tájékoztató

OKFŐ Felhívás COVID Önkéntesek

Tisztelt Betegeink!

A 2021. július 1-től megváltozott rendelési időket EBBEN A TÁJÉKOZTATÓBAN olvashatják. Kórházunkban 2020. április 1-től a 24 órás Folyamatos Belgyógyászati ambulancia határozatlan ideig szünetel. Az erről szóló lakossági tájékoztató EZEN A LINKEN olvasható. Megértésüket köszönjük!

Napkollektoros rendszer kiépítése, telepítése a Margit Kórháznál, Pásztó településen

 

KEOP-4.10.0/A/12-2013-1226

36 209 635 Ft

A környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek arányának növelésével a kórházi energia felhasználás racionalizálása, az üzemeltetési költség csökkentése valósult meg.

 

 

 

CÉLOK

A projekt közvetlen célja a kórház használati melegvíz előállításának biztosítása megújuló energia forrás segítségével, csökkenteni a káros anyag kibocsájtást, továbbá csökkenteni a kórház üzemeltetési költségeit illetve az energiahordozó felhasználást.

 

EREDMÉNYEK

A kórház gazdasági épületének tetőszerkezetén a saját forrásból elvégzett tetőszigetelés felújítást követően napkollektoros egység került kiépítésre, mely a kórház melegvíz ellátó rendszeréhez lett illesztve a központi hőközpont szükséges átalakításával egyidejűleg.

A projekt keretében az alábbi építési tevékenységek valósultak meg:

 

  • Szolár elemek telepítése a gazdasági épület tetőszerkezetén
  • A szolár rendszer tároló tartályait és épületgépészeti elemeit tartalmazó hőközpont kialakítása a gazdasági épület alagsorában.