-->
Fejléc Menü Pályázat Panorámakép Kiemelt hírek Hírdetmény Reklám Premade tartalom
VÉSZHELYZET
KórházKépBal
IsoKépJobb

Látogatási tilalom feloldása - Lakossági tájékoztató

Post-Covid ellátás lakossági tájékoztató

OKFŐ Felhívás COVID Önkéntesek

Tisztelt Betegeink!

A 2021. július 1-től megváltozott rendelési időket EBBEN A TÁJÉKOZTATÓBAN olvashatják. Kórházunkban 2020. április 1-től a 24 órás Folyamatos Belgyógyászati ambulancia határozatlan ideig szünetel. Az erről szóló lakossági tájékoztató EZEN A LINKEN olvasható. Megértésüket köszönjük!

„Humánerőforrás fejlesztés a pásztói Margit Kórházban”

 

Projekt azonosító: EFOP-1.10.2-17-2017-00008

 

Megvalósítás kezdete: 2018. március 01.

Megvalósítás vége: 2020. június 30.

Támogatás mértéke: 100%

Támogatási összeg: 138.325.300 Ft

Projektmenedzser: Toldiné Fekete Ildikó

Projekt pénzügyi vezető: Marosné Győri Bernadett

A projekt szakmai tartalma:

A projekt keretében 2018. március 1. napjától 7 fő egészségügyi dolgozó került foglalkoztatásra: 2 fő rehabilitációs szakorvos, 1 fő belgyógyász szakorvos, 1 fő gyermekgyógyász szakorvos, 1 fő bőrgyógyász szakorvos, 1 fő pszichológus, 1 fő szakápoló.

A foglalkoztatások célja, hogy csökkenjen az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben mutatkozó egyenlőtlenségek, valamint intézményünkben a betöltetlen álláshelyek száma. Intézményünkben a humánerőforrás hiányának enyhítése, motivációjának fokozása kapcsán a cél a népegészségügyi szükségletek kielégítéséhez és az egészségügyi ellátórendszer működéséhez szükséges megfelelő létszámú és képzettségű emberi erőforrás biztosítása, különös tekintettel a szakterületenkénti és földrajzi területenkénti egyenlőtlenségek csökkentésére.